Home > Completed Projects > Webinar: Tipuri de cooperare și rolul important în sprijinul afacerii – 26 octombrie 2020, ora 14:00

Webinar: Tipuri de cooperare și rolul important în sprijinul afacerii – 26 octombrie 2020, ora 14:00

Vă invităm la evenimentul “Tipuri de cooperare și rolul important în sprijinul afacerii” din 26 Octombrie 2020, ora 14:00 pe net, platforma Zoom.

Împreună cu Stela Corobceanu, economistă, Vice președinta Camerei de Comerț și Industrie a Femeilor Moldova India, ne propunem să descoperim instrumente pentru a promova dezvoltarea antreprenoriatului, crearea și dezvoltarea infrastructurilor de sprijin a afacerilor.

La fel se va discuta multitudinea de tipuri de structuri de sprijin care se cunosc din practicile internaționale, cum ar fi: incubatoare de afaceri, centre de consultanță, parcuri industriale, centre de transfer tehnologic și de inovare, clustere, poli de competitivitate ș.a.

Totodată, vor fi analizate multiple oportunități de cooperare informala – de exemplu pentru importul materiei prime, penetrarea piețelor noi, cooperarea în atragerea surselor de finanțare pentru dezvoltare etc.

Pentru înregistrarea la Webinarul ”Tipuri de cooperare și rolul important în sprijinul afacerii” vă rugăm să completați acest chestionar: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeqB-kw5ys67XXmrA04o3x5-PgXScnOfFu4B7CraPa6XaWYfQ/viewform?usp=sf_link