Home > Completed Projects > Webinar: Motivația în Dezvoltarea și Promovarea Afacerii – 21 octombrie 2020, ora 14:00

Webinar: Motivația în Dezvoltarea și Promovarea Afacerii – 21 octombrie 2020, ora 14:00

Asociația “Femeia pentru Societatea Contemporană” în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Femeilor MOLDOVA – INDIA, implementează proiectul “Abilitarea femeilor în dezvoltarea și promovarea afacerii”.

Proiectul sprijină realizarea întruniri online, cu femei de afaceri, care consideră că restricțiile pandemice nu mai sunt un obstacol pentru a crea și dezvolta în continuare afacerea.

Pe parcursul proiectului, vom învăța de la expertele din diverse domenii, cum să ne mobilizăm pentru a sparge obstacolele create de restricțiile pandemice, să descoperim noi oportunități de finanțare pentru afacerile conduse de femei, să cunoaștem care sunt instrumentele reale care ne vor reda imaginea afacerii într-o lumină mai nouă și mai accesibilă în fața consumatorilor. La fel, vom învăța cum ne pregătim pentru a vinde produsele pe piaţa internațională, cum creăm parteneriate în afara tării și cum ne plasăm afacerile pe platforme de afaceri din întreaga lume, unde femeile vând și cumpără produse și servicii de calitate.

Proiectul este finanţat de Uniunea Europeană, IREX EUROPA cu parteneri din Moldova, GENDER-M; GENDER-CENTRU.Aici găsiți linkul de înregistrare pentru eveniment.

Pentru înregistrarea la Webinarul ”Motivația în Dezvoltarea și Promovarea Afacerii” vă rugăm să completați acest chestionar: https://forms.gle/C7XZVVGvzVNWPYZv5