Home > Uncategorized > Raportul Violența împotriva Femeilor în Campaniile Electorale

Raportul Violența împotriva Femeilor în Campaniile Electorale

Raportul ``Violența împotriva Femeilor în Campaniile Electorale`` este realizat în cadrul proiectului “Șanse Egale pentru Femei în Alegeri”, implementat de AO „Femeia pentru o Societate Contemporană” în parteneriat cu Platformei pentru Egalitate de Gen. Proiectul a fost susținut financiar de Fundația Est-Europeană în cadrul proiectului “Pledoaria societății civile pentru alegeri incluzive și corecte în Republica Moldova, conform recomandărilor UE și OSCE/ODIHR și angajamentelor internaționale în domeniul drepturilor omului”, finanțat de Uniunea Europeană și cofinanțat de Suedia. Echipa ``Violența împotriva Femeilor în Campaniile Electorale `` este realizat în cadrul proiectului “Șanse Egale pentru Femei în Alegeri”, implementat de AO „Femeia pentru…

Review Overview

User Rating: No Ratings Yet !

Raportul “Violența împotriva Femeilor în Campaniile Electorale“ este realizat în cadrul proiectului “Șanse Egale pentru Femei în Alegeri”, implementat de AO „Femeia pentru o Societate Contemporană” în parteneriat cu Platformei pentru Egalitate de Gen. Proiectul a fost susținut financiar de Fundația Est-Europeană în cadrul proiectului “Pledoaria societății civile pentru alegeri incluzive și corecte în Republica Moldova, conform recomandărilor UE și OSCE/ODIHR și angajamentelor internaționale în domeniul drepturilor omului”, finanțat de Uniunea Europeană și cofinanțat de Suedia.
Echipa

“Violența împotriva Femeilor în Campaniile Electorale
“ este realizat în cadrul proiectului “Șanse Egale pentru Femei în Alegeri”, implementat de AO „Femeia pentru o Societate Contemporană” în parteneriat cu Platformei pentru Egalitate de Gen. Proiectul a fost susținut financiar de Fundația Est-Europeană în cadrul proiectului “Pledoaria societății civile pentru alegeri incluzive și corecte în Republica Moldova, conform recomandărilor UE și OSCE/ODIHR și angajamentelor internaționale în domeniul drepturilor omului”, finanțat de Uniunea Europeană și cofinanțat de Suedia.
Echipa