Home > Events > Dezbateri publice, Strașeni „Prevenirea și monitorizarea violenței împotriva femeilor în alegeri„

Dezbateri publice, Strașeni „Prevenirea și monitorizarea violenței împotriva femeilor în alegeri„


Asociația Femeia pentru Societatea Contemporană în parteneriat cu Platforma Egalitate de Gen, realizează dezbateri publice/ mese rotunde, cu genericul ”Prevenirea și monitorizarea violentei împotriva femeilor în alegeri„.

Evenimentele cu genericul ”Prevenirea și monitorizarea violentei împotriva femeilor în alegeri„ sunt componentă a Proiectului Șanse egale pentru femei în alegeri, susținut financiar de Fundația Est-Europeană în cadrul programului “Pledoaria societăţii civile pentru alegeri incluzive și corecte în Republica Moldova, în conformitate cu recomandărilor Uniunii Europene și Organizației OSCE/ODIHR și angajamentelor internaționale în domeniul drepturilor omului”, finanţat de Uniunea Europeană şi co-finanţat de Suedia.

Mesele rotunde sunt realizate în Anenii Noi, Chișinău, Ialoveni, Strășeni, Criuleni, în perioada ianuarie – martie, 2019.

Masa rotundă cu genericul ,,Prevenirea și combaterea sexismului și violenței împotriva femeilor în alegeri,, organizată la data de 15 martie 2019, cu începere de la ora 10.00, în or. Strașeni, sala de conferinţe a Consiliului Raional, str. Mihai Eminescu 28.

Pentru participarea la acest eveniment, solicităm respectuos să confirmați prezența la nr. de telefon 078889575 și/sau la email sefa.elect@gmail.com până în data de 8 martie 2019.

Mulțumim pentru cooperare.

Evenimentul este realizat în cadrul proiectului “ Șanse Egale pentru Femei  în Alegeri”, implementat de AO „Femeia pentru o societate contemporană”. Proiectul este susţinut financiar de Fundaţia Est-Europeană în cadrul proiectului “Pledoaria societăţii civile pentru alegeri incluzive și corecte în Republica Moldova, conform recomandărilor UE și OSCE/ODIHR și angajamentelor internaționale în domeniul drepturilor omului”, finanţat de Uniunea Europeană şi co-finanţat de Suedia.