Home > Events > Dezbateri publice, Ialoveni „Prevenirea și monitorizarea violenței împotriva femeilor în alegeri„ 2 martie 2019

Dezbateri publice, Ialoveni „Prevenirea și monitorizarea violenței împotriva femeilor în alegeri„ 2 martie 2019

Stimați Parteneri,

Masa rotundă cu genericul ”Prevenirea și combaterea sexismului și violenței împotriva femeilor în alegeri„

În contextul implementării obiectivelor Proiectului „Șanse egale pentru femei în alegeri„ Asociația Femeia pentru Societatea Contemporană în parteneriat cu Platforma Egalitate de Gen, realizează Masa rotundă, cu genericul “Prevenirea și monitorizarea mesajului sexist și violent împotriva femeilor candidate în alegeri“.

Scopul evenimentului public este de a crea dialogul în campania electorală dintre actorii politici, societatea civilă privind problema sexismului și violența împotriva femeilor candidate în alegeri. Evenimentul este realizat pentru candidați/te independenți, candidați/te pe listele partidelor politice, formatori/re de opinie, reprezentanți/e ai societății civile și reprezentanți/e ai mass-media care se vor solidariza și vor acționa prin acțiuni concrete, împotriva violența împotriva femeilor candidate în alegeri .

Proiectul „Șanse egale pentru femei în alegeri„ este susținut financiar de Fundația Est-Europeană în cadrul programului “Pledoaria societăţii civile pentru alegeri incluzive și corecte în Republica Moldova, în conformitate cu recomandărilor Uniunii Europene și Organizației OSCE/ODIHR și angajamentelor internaționale în domeniul drepturilor omului”, finanţat de Uniunea Europeană şi co-finanţat de Suedia.

Masa rotundă este organizată la data de 2 martie 2019, cu începere de la ora 10.00, în or. Ialoveni, sala de conferinţe a Consiliului Raional, str. Alexandru cel Bun, 33.

Mulțumim pentru parteneriat.