Home > Events > Dezbateri publice, Criuleni „Prevenirea și monitorizarea violenței împotriva femeilor în alegeri„

Dezbateri publice, Criuleni „Prevenirea și monitorizarea violenței împotriva femeilor în alegeri„

Asociația Femeia pentru Societatea Contemporană în parteneriat cu Platforma Egalitate de Gen, realizează masa rotundă, cu genericul „Prevenirea și monitorizarea mesajului sexist și violent împotriva femeilor în alegeri”.

Scopul evenimentului public este de a crea dialogul dintre actorii politici, societatea civilă, mass media, instituțiile statului, actori activi în campania electorală, privind problema sexismului și violenței împotriva femeilor în alegeri.

Proiectul Șanse egale pentru femei în alegeri, este susținut financiar de Fundația EstEuropeană în cadrul programului “Pledoaria societăţii civile pentru alegeri incluzive și corecte în Republica Moldova, în conformitate cu recomandărilor Uniunii Europene și Organizației OSCE/ODIHR și angajamentelor internaționale în domeniul drepturilor omului”, finanţat de Uniunea Europeană şi cofinanţat de Suedia.

Masa rotundă este organizată la data de 22 martie 2019, în incinta Consiliului Raional Criuleni, str. 31 August 108, cu începere de la ora 10.00.

Mulțumim pentru parteneriat.

Cu respect,
Veronica Lupu
Directoare de Proiect ”Șanse egale pentru femei în alegeri”
nr. telefon 079898627